Casting

Modalitatea prin care oamenii aleg sa se exprime, si mai ales se regasesc prin ceea ce exprima, este unul dintre aspectele vietii care ne defineste. Si cum in zilele noastre imaginea joaca un rol important atat in evolutia societatii cat si a individului, oferim posibilitatea colaborarii cu fotografi profesionisti in vederea realizarii unui portofoliu de prezentare, celor ce isi doresc o cariera in modeling.

Un portofoliu fotografic bine realizat va poate lansa in lumea glamour a creatiilor de lux, pasind pe podium alaturi de cele mai cunoscute modele ale momentului. Fara a dori sa indeplineasca in mod deosebit standardele industriei de modeling, modelul de arta fotografica, reda o personalitate echilibrata, curajos in a arata si exprima o parte din sine, dezinvolt si natural in fata camerei de fotografiat.

Pentru acest tip de model, proiectele fotografice destinate sesiunilor de beauty, sesiunilor fotografiei de produs sau a expozitiilor foto sunt o provocare si o modalitate de a invata sa se descopere si sa se accepte pe sine.

Oricare ar fi visul tau, noi putem sa te ajutam sa ti-l implinesti. Completeaza formularul de contact cu cateva date despre tine, despre ceea ce iti doresti si trimite-ne neaparat 2-3 fotografii recente si relevante cu tine.

Si nu uita: Nu exista vise prea mari, doar visatori prea mici.

9 + 10 =